Facebook Pixel

Chauffeur C Reinigingswagen

Chauffeur! Ben jij op zoek naar een nieuwe, vaste werkgever en ga ij het liefst aan de slag in de afvalinzameling/reiniging? Dan is de vacature bij onze opdrachtgever uit Gouda wellicht iets voor jou!

Dagelijks vertrek je met een (vaste) bijrijder vanuit jouw standplaats in Gouda naar diverse locaties in de regio. Jullie zijn samen verantwoordelijk voor het uitvoeren van reinigingswerkzaamheden en inzamelen van afval van ondergrondse en bovengrondse containers. Het is belangrijk dat je zowel zelfstandig als in teamverband je werk kan doen en initiatief toont. Daarnaast is het ook belangrijk dat je de administratie op de juiste manier bijhoudt.

Onze opdrachtgever gevestigd in Gouda is gespecialiseerd in het beheren en onderhouden van alle soorten typen boven- en ondergrondse afvalcontainers. Dagelijks zijn er tientallen voertuigen onderweg om deze containers te onderhouden en reinigen.

Wij bieden

Contract: Uitzendcontract met zicht op vast dienstverband bij opdrachtgever
Uren: 40 á 45 uur per week
Salaris: +/- €2500 bruto per maand (o.b.v. 40 uur)

Wij vragen

  • Je bent in het bezit van rijbewijs C(E) + geldige code 95;
  • Je Bent betrouwbaar, teamspeler en stressbestendig;
  • Je bent service- en klantgericht;
  • Je hebt al enige werkervaring in de afvalbranche;
  • Je hebt ervaring met autolaadkranen (pré).

Voor meer informatie over de functie van Chauffeur C Reinigingswagen in Gouda kun je contact opnemen met Yannick de Bruin op de nummers 078-7200900 / 06-10441618 (whatsapp) of mailen naar yannick@rixburo.nl

Laat je gedachten achter

Open WhatsApp!
1
Hulp nodig?
Interessante vacature gezien, of heb je gewoon een vraag? Stuur ons een berichtje.