fbpx

Even kennismaken met Carry

Nieuw jaar, nieuwe mensen. Nog maar twee weken in 2022 en ook ons back-office team is uitgebreid. Lange tijd hebben Diana en Laurette een duo gevormd op de back-office afdeling. Afgelopen maand heeft Carry zich hierbij aangesloten. De uitzendwereld is haar niet onbekend, Carry heeft eerder werkzaamheden uitgevoerd bij verschillende uitzendbureaus als Intercedent en Commercieel administratief medewerker. Wij willen graag weten wie Carry is, hoe zij waarde gaat toevoegen aan het team en wat zij van haar eerste maand vond. Lees snel verder!

Carry aan het bureau

Laten we maar gelijk met de deur in huis vallen: wie is Carry?

Carry is .. Carry Nieuwenhuijs, ik ben bijna 62 jaar. Ik ben getrouwd, heb twee kinderen en twee kleinkinderen. Voordat ik in de uitzendwereld terecht kwam heb ik eerst mijn eigen winkel gehad. 17 jaar lang ongeveer.

Wat leuk! Wat voor winkel?

Dit was een kaasspeciaalzaak in Schoonhoven. Hierna ben ik bij Creyf’s uitzendbureau gaan werken. Dat is later gefuseerd met Unique uitzendbureau. Ik heb hier ongeveer 20 jaar gewerkt in verschillende functies. De eerste 10 jaar als intercedent, daarna 5 jaar als inhouse intercedent bij Albert Heijn en de laatste 5 jaar als back-office medewerker.

20 jaar is best een lange tijd, hoezo ben je daar eigenlijk gestopt?

Ik moest stoppen. Het bedrijf ging reorganiseren wegens de coronacrisis. Het ging minder en veel mensen moesten er destijds uit, waaronder ik.

Dus corona heeft er eigenlijk voor gezorgd dat je hier terecht bent gekomen? Dat is dan weer positief! Wat heb je daarna gedaan?

Ik heb daarna nog even bij een ander bedrijf gewerkt, maar dat was geen match van beide kanten. De werkdruk lag erg hoog en dat leverde me veel stress op. Dit heb ik aangegeven en in goed overleg hebben wij geconcludeerd het contract niet te verlengen.

Ja dat is een logische stap dan. Hoe ben je dan eigenlijk bij RIX Buro terecht gekomen?

Rik was bij Creyf’s mijn collega. Dat is alweer bijna 20 jaar geleden. Ik voegde hem toe via LinkedIn, waarna hij een berichtje stuurde met de vraag of ik nog opzoek was naar een nieuwe uitdaging. Daar stond ik zeker voor open, alleen had ik nog geen ervaring met boekhouden. Hij vertelde meer over de vacature en vroeg of ik een keer wilde komen praten, zodat ik kon zien wat de functie precies inhield. Voor ik wist zat mijn eerste werkweek er al op.  Zo is het gelopen en nu ben ik hier.

Wat toevallig, Rik is dus geen onbekende. Zoals we nu weten heb je ook al veel werkervaring, hoe denk je hiermee te kunnen bijdragen aan RIX Buro?

Sowieso probeer ik nu gewoon allround te worden, zodat ik heel de back-office kan helpen met administratie én boekhouden. Ieder bedrijf werkt met andere systemen en processen. Daar wil ik nu eerst bekend mee worden. Als dat zover is wil ik vast onderdeel worden van de back-office, zodat ik de collega’s, kandidaten en klanten zo goed mogelijk kan helpen.

Je hebt je eerste maand bij RIX achter de rug, kun je deze maand samenvatten?

Je leert natuurlijk heel veel in de eerste maand. Dat is best inspannend, maar de sfeer is hier gewoon ontspannen en dat scheelt heel erg. Daarbij krijg je de tijd om ingewerkt te raken. Geen stresssituaties dus, zo voelt het absoluut niet. Kortom,  erg leuk maar ook inspannend tegelijk.

Dat is positief! Dankjewel Carry, nu hebben wij elkaar ook gelijk beter leren kennen.

Wij zijn erg blij met Carry als nieuwste aanwinst. Een collega met veel werkervaring die niet onbekend is in de uitzendbranche. Zij zal ons team versterken op maandag, woensdag en donderdag.

Open WhatsApp!
1
Hulp nodig?
Interessante vacature gezien, of heb je gewoon een vraag? Stuur ons een berichtje.