fbpx

Even kennismaken met Eline

Na goed zoeken hebben we haar eindelijk gevonden, onze nieuwe collega Eline! Begin oktober is Eline begonnen als intercedent. In deze maand heeft ze zich specifiek gefocust op de logistiek & productie. Na, wat we kunnen noemen, een vliegende start kunnen we niet wachten op wat ze ons in de toekomst zal brengen. Maar voordat dat zover is, eerst even kennismaken met Eline.

Hé Eline! Om te beginnen, zou je iets meer over jezelf kunnen vertellen?

Ja natuurlijk. Ik ben dus Eline, 23, geboren en getogen in Gouda. Dat is dus echt mijn stadje, daar ga ik nooit meer weg. Ik heb de opleiding gedaan voor manager ondernemer horeca. Dat leek mij destijds heel leuk, maar na een tijdje te hebben gewerkt in de horeca ben ik daar anders over gaan denken. Ik vond het best pittig en ook ongezellig dat je veel weg was van huis. Daarnaast heb ik een grote familie en heb ik al 7,5 jaar een vriend. Daar woon ik nu mee samen.

Je hebt het dus over de horeca. Wat motiveerde je dan eigenlijk om ons team te versterken?

Dat ligt grotendeels aan het feit dat je er echt bent voor de mensen die voor je komen werken. Je bent hier geen nummertje dat via ons werkt en daarna nooit meer wat van ons hoort. Hier begeleid je iemand goed en wordt er de tijd genomen voor iemand. Daarnaast voelde ik vanaf het eerste gesprek al een klik. Dat is ook erg belangrijk voor mij.

Dus echt het persoonlijke gedeelte?

Ja dat vind ik wel heel belangrijk. Ik denk dat mijn horeca verleden daar een rol in speelt, omdat je daar ook echt iemand persoonlijk met dingen helpt.

Hoe denk jij een bijdrage te gaan leveren aan RIX Buro?

Nou, ten eerste heb ik veel inlevingsvermogen. Hierdoor kan ik mij goed verplaatsen in bepaalde situaties waar mensen in zitten. Ik denk dat ik daardoor misschien mensen beter kan helpen dan iemand die dat wat minder heeft. Ook heb ik best veel geduld. Dat zal waarschijnlijk goed van pas komen in deze branche ;). En ja, daarnaast ben ik ook heel vrolijk. Ik vind gezelligheid onderling belangrijk en denk dat mijn vrolijkheid hierdoor ook een bijdrage is.

Dat is zeker belangrijk. Waarom denk jij dat werkzoekenden of werkgevers voor RIX Buro kiezen?

Dan denk ik toch de persoonlijke aanpak van RIX Buro. Het leveren van geschikte kandidaten doen andere uitzend- en detacheringsbureaus ook, hierin is het lastig om een verschil te maken. Door het bieden van opleidingen, het geven van adviezen en het helpen van werknemers aan een vaste baan voor langere termijn, dat maakt RIX anders voor zowel de werknemer als de opdrachtgever!

Je werkt nu een maand bij RIX Buro, kun je je eerste maand kort samenvatten?

Veel. Hectisch. Ja, het is veel om te leren. Zeker als je niet uit het vak komt. Ik denk als je hier al enige kennis in hebt, dat het aardig wat scheelt. Vanuit de horeca is best een grote stap, maar ik vind het erg gezellig. Iedereen is aardig, betrokken en wil graag helpen. Je leert ontzettend veel. Ook zijn het veel verschillende mensen waarmee we werken, dat heb ik al wel gezien. Bovenal vond ik de eerste maand gewoon heel erg leuk!

Tot slot, waar zie jij RIX Buro in de toekomst?

Ik denk dat we veel groter zullen worden en het hier niet bij blijft. Misschien nog wel een andere vestiging. RIX Buro is nog heel erg groeiende. Ik heb bijvoorbeeld al gemerkt dat we onze dienstverlening aan het uitbreiden zijn en dat is leuk!

Dankjewel Eline!

Een nieuwe, frisse en vrolijke wind op kantoor. We zijn blij dat Eline zich heeft aangesloten bij het team en kijken uit naar een mooie toekomst!

Laat je gedachten achter

Open WhatsApp!
1
Hulp nodig?
Interessante vacature gezien, of heb je gewoon een vraag? Stuur ons een berichtje.