fbpx

Even kennismaken met Roos

Team RIX breidt weer eens uit. In de vorige blog hebben we Carry geïntroduceerd. Nu is het de beurt aan Roos. Roos is onze nieuwste intercedent, maar geen onbekende voor sommige. Met al wat ervaring in de uitzendbranche is zij zich de eerste maand gaan focussen op de transportsector en op de operators. Ik ben benieuwd hoe zij dit vond en wil eigenlijk wel meer weten over Roos zelf. Lees daarom snel verder om kennis te maken!

Goed dat je er bent! Zoals je weet ben ik de laatste tijd niet veel op kantoor geweest. Dus ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe je eerste maand bij RIX Buro was.

Ik vond mijn eerste maand hartstikke leuk. Heel anders dan wat ik hiervoor heb gedaan, dat wel. Op een goede manier dan natuurlijk hè. Iedereen was aardig en behulpzaam. Het voelde meteen goed. De sfeer is top en onderling is het ook echt gezellig.

Ik begreep dat je hiervoor ook bij een uitzendbureau hebt gewerkt. Hoe lang was dat?

Niet heel lang hoor. Ongeveer 3 á 4 maanden heb ik daar gewerkt. Toen ben ik daar gestopt en nu ben ik hier.

Nu ben je hier inderdaad. Hoe ben je hier dan eigenlijk ‘beland’? En waarom koos je voor RIX Buro?

Diana (collega) is een vriendin van mij. Door haar ben ik hier min of meer terecht gekomen. Tijdens het sollicitatiegesprek kon ik mijn verhaal kwijt, waar ik bijvoorbeeld tegenaan liep bij vorige werkgevers. Hoe daarop gereageerd werd vond ik fijn. Er was meteen transparantie. Ze vertelde me wat ze me konden bieden en ik merkte dat ze daar heel eerlijk in waren. ‘Sommige aspecten zullen misschien beter zijn en andere aspecten zal je misschien iets minder vinden’. Die duidelijkheid was fijn.

Hé en kan je ook wat meer over Roos zelf vertellen? Waar kom je vandaan, wat maakt jou blij?

Ja, waar begin je dan hè haha. Ik ben kapper geweest, maar daar moest ik mee stoppen vanwege een knieblessure. Daarna heb ik ervoor gekozen om de secretaresseopleiding te gaan doen. Toen ik daarvoor geslaagd was ben ik eigenlijk meteen intercedent geworden. Dat was voordat ik hier kwam. Ik heb bij mijn vorige baan dus al ervaring opgedaan. Eenmaal hier merkte ik wel dat ik nog niet alle kennis in pacht had, want ik leer zoveel nieuwe dingen hier.

En naast je werkervaring, kan je wat meer over jezelf vertellen?

Ik woon nu al 5 jaar in krimpen aan den Ijssel. Oorspronkelijk kom ik uit Vlaardingen. En wat ik leuk vind om te doen? Met vrienden en familie zijn. Leuke dingen doen met hen vind ik belangrijk. Drankjes doen en lekker eten bijvoorbeeld. Oja, ik heb ook een tweelingzus, zus en een broer.

Op welke manier denk jij te kunnen bijdragen aan RIX Buro?

Wellicht met het doorpakken waar ik van hou en dat ik het leuk vind om mee te denken met het bedrijf. Waar liggen er nog kansen, wat zou anders kunnen. Dat is wel iets wat bij me past. Echt meedenken met de ontwikkeling.

Dat komt hier zeker goed van pas. Heb je dan ook nog bepaalde doelen hier?

Eerst zelfstandig intercedent worden. Dat ik alles zelf kan doen en zelf weet. Daarnaast zou ik het leuk vinden om echt een eigen branche te hebben en daarin te slagen. Met eigen klanten aan de slag gaan en gewoon eigen verantwoordelijkheid daarover hebben. Maar voor nu beginnen bij het begin!

Goed om te horen dat je eerste maand een succes was Roos! Bij RIX Buro moedigen we het altijd aan om mee te denken met het bedrijf, dus dat zal dan goed moeten komen. Als de komende tijd net zoals je eerst maand wordt, kijken we daar erg naar uit. Welkom bij het team nogmaals!

Open WhatsApp!
1
Hulp nodig?
Interessante vacature gezien, of heb je gewoon een vraag? Stuur ons een berichtje.