Werkvoorbereider / Commercieel medewerker

Ben jij communicatief sterk en heb je affiniteit met de bouw? Dan zijn we op naar jou! Voor een groothandel in bouwmaterialen zoeken wij een werkvoorbereider / commercieel medewerker. Ook mensen die de ambitie hebben om werkvoorbereider te worden uitgenodigd om te solliciteren op deze vacature. 
 

Onze opdrachtgever: is een groothandel in o.a. plaatmateriaal die zich richt op het leveren aan aannemers en andere bouwgerelateerde bedrijven. Er werken 150 mensen en het is een groeiend bedrijf. 
 

Als werkvoorbereider/commercieel medewerker heb jij dagelijks aannemers aan de lijn die plaatmateriaal nodig hebben voor hun werk. Ze willen van jou weten of je het plaatmateriaal op maat gezaagd kunt aanleveren. Andere klanten willen dat het door jullie wordt geassembleerd tot prefab contructies en houtskeletbouw elementen. Uiteraard kunnen jullie dit aanbieden! 
Het is jouw taak om voor de klant de offerte en calculatie te maken van deze werkzaamheden. Dit doe je aan de hand van Autocad tekeningen die je krijgt aangeleverd van de klant. Een paar dagen later bel je de klant wat hij van de offerte vindt en of hij ermee akkoord gaat. 
Zodra de klant akkoord is kun je voor hem aan de slag. Je bereidt de orders voor en maakt tekeningen voor de collega’s van de bewerkings- & prefab afdeling. Ook nu werk je veelvuldig met Autocad en MS Office. Op de werkvloer wordt er gewerkt met CAD-CAM programmatuur. Tijdens het proces heb je veel contact met je collega’s en de klant over bijvoorbeeld levertijden.

Wij bieden

Locatie: Bodegraven 
Uren: 37,5 uur per week 
Salaris: Tussen de € 2.400,- en € 3.100,- bruto per maand afhankelijk van leeftijd en ervaring 
Vrije dagen: 38 dagen per jaar 
CAO: Houthandel

Wij vragen

  • Minimaal afgeronde MBO opleiding niv. 4, het liefst richting bouw of HMC
  • Communicatief vaardig, klantgericht en goed kunnen plannen
  • Affiniteit met de bouw

Voor meer informatie over de functie van Werkvoorbereider / Commercieel medewerker in Bodegraven kun je contact opnemen met Jayson Heus op de nummers 078-7200900 / 06-48798038 (whatsapp) of mailen naar jayson@rixburo.nl .

Laat je gedachten achter

Open WhatsApp!
1
Hulp nodig?
Interessante vacature gezien, of heb je gewoon een vraag? Stuur ons een berichtje.