Chauffeur CE Zeecontainers

Op zoek naar een nieuwe werkgever waar jij per direct aan de slag kan als trekker-oplegger chauffeur? Zoek dan niet verder!

Je gaat je bezig houden met het vervoeren van zeecontainers in Nederland en België. Je vertrekt in principe maandagochtend (vroeg) en mocht je het prettig vinden kun je op zondagavond al naar de standplaats. Gedurende de week vervoer je zeecontainers voor verschillende klanten in Nederland en België. Je bent veel te vinden op terminals en bedrijfsterreinen. Aan het einde van de week (vrijdag) parkeer je jouw wagen weer op de standplaats in Moerdijk!

Dit transportbedrijf uit Moerdijk is gespecialiseerd in het vervoeren van vloeibare levensmiddelen in tankcontainers. Ook rijden zij regelmatig zeecontainers en bulkgoederen. Het wagenpark bestaat momenteel uit 9 DAF XF trekkers.

Wij bieden

Contract: Direct contract bij het transportbedrijf!
Werkweek: maandag tot vrijdag, eventueel zondagavond instappen (optie)
CAO: Beroepsgoederenvervoer
Salaris: D3,D4,D5,D6 (o.b.v. ervaring)

Wij vragen

  • Je bent in het bezit van rijbewijs CE + geldige code 95;
  • Je vindt het niet erg om de hele week van huis te zijn (ma-vrij);
  • Je bent communicatief vaardig en representatief;
  • Je hebt ervaring met het vervoeren van containers.

Voor meer informatie over de functie van Chauffeur CE Zeecontainers in Moerdijk kun je contact opnemen met Yannick de Bruin op de nummers 078-7200900 / 06-10441618 (whatsapp) of mailen naar yannick@rixburo.nl

Laat je gedachten achter

Open WhatsApp!
1
Hulp nodig?
Interessante vacature gezien, of heb je gewoon een vraag? Stuur ons een berichtje.