(leerling) Kraanmachinist

Hoe hoog leg jij de la(s)t? Ben jij op dit moment werkzaam met een autolaadkraan (met of zonder hijsfunctie) en wil jij een stap maken in jouw carrière? Dan is het opleidingstraject bij onze opdrachtgever uit Moerdijk helemaal voor jou weggelegd!

Als Chauffeur CE Exceptioneel / (aankomend) kraanmachinist houdt jij je dagelijks bezig met uitvoeren van diverse hijswerkzaamheden in binnen- en buitenland. Je rijdt de kraanwagen zelfstandig van en naar locaties toe om hier je werkzaamheden uit te voeren. Over het algemeen ben je iedere avond weer thuis, echter zijn er ook klussen waarbij je een aantal dagen van huis bent. De wereld van industriële verhuizingen is bijzonder. Je werkt in verschillende sectoren. Zo sta je de ene week in een fabriekshal en de andere week op een chemiepark.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van de functieomschrijving? Neem dan contact met ons op, dan nemen we de werkzaamheden door en laten we je wat meer zien van het bedrijf!

Het bedrijf is een specialist op het gebied van industriële verhuizingen door heel Europa. Dagelijks zijn hier tientallen specialisten bezig met het op- en afbouwen van machines, productielijnen en opslagtanks.

Wij bieden

Contract: Uitzendcontract met zicht op vast dienstverband
Werkweek: 40 á 55 uur per week
CAO: Beroepsgoederenvervoer
Salaris: E4 – E7
Voertuig: LIEBHERR 1045 3.1

Wij vragen

  • Je bent in het bezit van rijbewijs CE + geldige code 95;
  • Je bent super enthousiast en wil graag (kosteloos) opgeleid worden tot kraanmachinist;
  • Je hebt recent nog gewerkt met een autolaadkraan;
  • Je vindt het niet erg om zo nu en dan te overnachten;
  • Je hebt een passie voor groot materiaal en geen bezwaar met overwerken;
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer.

Voor meer informatie over de functie van (leerling) Kraanmachinist in Moedrijk kun je contact opnemen met Yannick de Bruin op de nummers 078-7200900 / 06-10441618 (whatsapp) of mailen naar yannick@rixburo.nl

Laat je gedachten achter

Open WhatsApp!
1
Hulp nodig?
Interessante vacature gezien, of heb je gewoon een vraag? Stuur ons een berichtje.