fbpx
Block

Onze dienstverlening

Meer weten over hoe wij jou kunnen helpen aan een nieuwe baan of werknemer? Stuur ons een berichtje!
Diensten
Ontwikkeling
Back-office
Extra's
KORT UITZENDEN
Type: Dienstverlening
Kort uitzenden

Op deze manier ga je als werknemer na een korte uitzendperiode al snel direct in dienst bij onze partner. Je werkt ongeveer 2 tot 4 maanden voor Rix Buro en vervolgens biedt onze partner je een contract aan. Als partner betaal je eerst alleen voor de gewerkte uren van de werknemer. Na de korte uitzendperiode betaal je vervolgens een overnamevergoeding. De hoogte hiervan is afhankelijk van de looptijd van de uitzendperiode en is vooraf bekend.

UITZENDEN
Type: Dienstverlening
Uitzenden

In deze vorm krijg je als werknemer van Rix Buro een Fase A arbeidsovereenkomst. Je hoort van tevoren altijd wat voor soort contract je krijgt en of onze partner je wel of niet wil overnemen na de uitzendperiode. Stopt bijvoorbeeld het werk doordat het seizoensgebonden is? Dan zeggen we jouw contract (met inachtneming van eventuele opzegtermijn) op. Vervolgens kijken we samen naar nieuwe mogelijkheden en helpen we je bij de aanvraag van je WW-uitkering. Als partner betaal je alleen voor de gewerkte uren van de werknemer, tenzij dit anders is overeengekomen. Wanneer de werknemer (de vooraf besproken) gewerkte uren heeft bereikt, mag de werknemer rechtstreeks in dienst genomen worden.

SELECTIETRAJECT
Type: Dienstverlening
Selectietraject

Op deze manier ga je als werknemer direct in dienst bij onze partner. Wij zorgen voor de koppeling met het bedrijf en de eerste contacten. Vervolgens onderhandel je zelf over de voorwaarden. Voor het vinden van de werknemer rekenen we een selectievergoeding aan onze partners. Deze vergoeding verdelen we over verschillende maandelijkse termijnen. Stopt de werknemer uit eigen initiatief tussentijds? Dan worden de opvolgende facturen niet meer in rekening gebracht.

KORT UITZENDEN
UITZENDEN
SELECTIETRAJECT
previous arrow
next arrow
ASSESMENTS
Type: ontwikkeling
Assesments

RIX Jobcoaching & Advies biedt assessments aan tijdens selectie- en adviestrajecten. Op deze manier kunnen we voor jou in kaart brengen wat je persoonlijkheid, capaciteiten en/of drijfveren zijn. De uitkomsten van deze assessments bespreken met onze partners. Hierbij geven we een persoonlijk advies en bieden wij handvaten voor de toekomst om de nieuwe medewerker te begeleiden.

OPLEIDINGEN
Type: Ontwikkeling
Opleidingen

Wanneer je als werknemer (vooraf) niet beschikt over de juiste opleiding of het juiste certificaat om het werk (veilig) te mogen uitvoeren, dan zijn wij bereid om in jou te investeren. We werken samen met verschillende erkende opleiders die jou de theorie en/of praktijk zo goed mogelijk uitleggen. Met onze partners kijken we samen naar de mogelijkheid tot financiering van de opleiding of cursus. Vooraf maken we duidelijke afspraken wat van elkaar verwacht wordt en wie er in welke situatie verantwoordelijk is.

JOBCOACHING
Type: ontwikkeling
Jobcoaching

De afgelopen jaren heeft RIX Jobcoaching & Advies veel mensen, met een afstand tot de arbeidsmarkt, geholpen aan een baan. RIX Jobcoaching & Advies is onderdeel van RIX Groep en biedt jobcoaching en loopbaanbegeleiding aan.

ASSESMENTS
OPLEIDINGEN
JOBCOACHING
previous arrow
next arrow
SNELLE TERUGKOPPELING
Type: Back-office
Snelle terugkoppeling

Op onze backofficeafdeling is er elke werkdag iemand aanwezig. We proberen alle vragen over je loonstrook, gewerkte uren of factuur zo goed en snel mogelijk op te pakken.

ZIEKTEREGELING
Type: back-office
Ziekteregeling

Bij ziekte van onze mensen zijn we bij Rix Buro zelf verantwoordelijk voor de ziekteverzuimbegeleiding en doorbetaling van de ziekteperiode. Binnen 2 á 3 weken heb jij het ziektegeld al op je rekening!

STARTTARIEF
Type: extra's
Starttarief

Wanneer onze werknemers in de eerste vier weken niet blijken te voldoen en uiteindelijk stoppen met werken, dan worden de gewerkte uren gefactureerd tegen een verlaagd tarief.

CAO BELONING
Type: BACK-OFFICE
Cao beloning

Bij elk traject passen wij zoveel mogelijk de CAO van onze partners toe. Op deze manier krijg jij als werknemer altijd het juiste salaris en de correcte overwerk- en onkostenvergoedingen.

WERKKLEDING
Type: extra's
Werkkleding

Als onze partners (tijdelijk) geen werkkleding beschikbaar hebben, krijg je van Rix Buro een uitgebreid kledingpakket met daarin bijvoorbeeld schoenen, broeken, shirts en truien. Ben je regelmatig buiten aan het werk? Dan regelen wij, in goed overleg, nog extra (reflecterende) regenkleding voor je.

SNELLE TERUGKOPPELING
ZIEKTEREGELING
STARTTARIEF
CAO BELONING
WERKKLEDING
previous arrow
next arrow
Open WhatsApp!
1
Hulp nodig?
Interessante vacature gezien, of heb je gewoon een vraag? Stuur ons een berichtje.