Monteur elektrotechniek

Ben jij op zoek naar vastigheid, stabiele werktijden in dagdienst en hou je van afwisseling in je werk? Dan is de vacature bij Pietersen Elektriciteit in Vlaardingen écht iets voor jou!

Pietersen is een middelgroot elektrotechnisch installatiebedrijf met ongeveer 35 mensen in (vaste) dienst. Als monteur elektrotechniek zijn jouw projecten verschillend en uitdagend. Op maandag ben je bijvoorbeeld bezig met de aanleg van een nieuwe brandmeldinstallatie en vrijdag keur je een vaste installatie volgens de NEN norm. Naast het nieuw aanleggen of het keuren van bestaande installaties, kun je als elektromonteur ook ingezet worden bij onderhoudswerkzaamheden of renovatietrajecten, kortom lekker breed dus!

De bedrijfscultuur bij Pietersen kenmerkt zich door de korte lijnen en de bedrijfsleider kent alle monteurs bij naam. Het is dan ook echt een gezellig familiebedrijf, sterker nog: ‘ze bestaan zelfs al meer dan 100 jaar’! Pietersen is gevestigd in een monumentaal pand in Vlaardingen en vanuit het kantoor kijk je zo het water over naar alle tankopslagbedrijven in de regio. Het grappige hieraan is, dat dit jouw werkgebied gaat worden! Pietersen is namelijk actief in ‘de industrie’ en de werkzaamheden zullen voornamelijk hierin plaatsvinden.

Wij bieden

  • Een jaarcontract direct in loondienst bij Pietersen(!). 
  • Voor een zelfstandig elektromonteur een startsalaris tussen de € 2.300,- en € 2.800,- bruto per maand. 
  • Een contract voor 40 uur per week. 
  • Vaste werktijden (7:00/8:00 tot 15:45/16:45) en werkdagen (maandag tot vrijdag). 
  • 25 vakantie- en 13 ATV-dagen op jaarbasis.

Wij vragen

  • Een monteur elektrotechniek op MBO-niveau 2, 3 of 4 en die zich wil ontwikkelen tot allround monteur. 
  • Pietersen zoekt iemand met relevante werkervaring binnen de elektrotechniek; 
  • Een monteur met rijbewijs B of die hiermee bezig is en binnenkort gaat afrijden. 
  • Iemand die tijd en energie in zichzelf wil investeren, want verschillende installaties zullen echt nieuw voor je zijn. 
  • Een monteur elektrotechniek die de ambitie heeft om te willen doorgroeien naar bijvoorbeeld leidinggevend monteur.

Voor meer informatie over de functie van Monteur elektrotechniek in Vlaardingen kun je contact opnemen met Nico de Vries op de nummers 078-7200900 / 06-46183312 (whatsapp) of mailen naar nico@rixburo.nl .  

Laat je gedachten achter

Open WhatsApp!
1
Hulp nodig?
Interessante vacature gezien, of heb je gewoon een vraag? Stuur ons een berichtje.