fbpx
Slide 1

Sterk in mens & werk!

Wij helpen mensen en bedrijven bij het optimaal benutten en ontwikkelen van hun talenten.

Wat er gezegd wordt in de online wandelgangen

Benieuwd waar zij het over hebben? Solliciteer zelf eens.
Slide 1

Stap. voor. stap.
naar jouw nieuwe baan!

Vanaf je interesse in een vacature tot aan de dag dat jij jouw contract tekent, helpen en begeleiden wij jou zo goed mogelijk. De weg daarnaartoe? Bekijk hem hieronder.

01
eerste contact

Heb je gesolliciteerd en zien wij een match tussen jou en een van onze partners? Dan word je uitgenodigd voor een (video)kennismakingsgesprek!

02
KENNISMAKING

Tijdens een bak koffie (of thee) bespreken we jouw mogelijkheden via Rix Buro. In dit gesprek bespreken we jouw CV, je toekomst en je wensen. Ook vertellen we welke stappen we gaan ondernemen.

03
voorstellen (bij de klant)

De kennismaking was positief, top! Vervolgens brengen we jouw (geanonimiseerde) CV snel onder de aandacht bij de bedrijven die we besproken hebben. Binnen 5 werkdagen proberen we je op de hoogte houden.

Slide 1

Stap. voor. stap.
naar jouw nieuwe baan!

Vanaf je interesse in een vacature tot aan de dag dat jij jouw contract tekent, helpen en begeleiden wij jou zo goed mogelijk. De weg daarnaartoe? Bekijk hem hieronder.

04
gesprek (bij de klant)

Ziet onze partner ook een match? Dan word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Voordat je op gesprek gaat bereiden we je goed voor en we vertellen je alle ‘ins en outs’ van het bedrijf.

05
Werk aan de winkel

Hebben jullie allebei een goed gesprek gehad en staan alle lichten op groen? Dan maken wij jouw contract in orde en zorgen we dat je alle informatie en/of werkkleding krijgt om fris aan de start te staan.

06
reflectie

Aan de slag bij onze partner? Dan nemen we in het begin wekelijks contact met je op om de voortgang te bespreken. Gaat alles naar wens en heb je de periode via Rix Buro succesvol doorlopen? Dan kan onze partner je rechtstreeks in dienst nemen.

next arrow
Slide 1

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen doen?

Bij RIX Buro vinden we, naast het plaatsen van mensen, het erg belangrijk dat we een goede relatie hebben met de klant. In onze relaties met de klant vinden we exclusiviteit en kwaliteit van groot belang. Zo werken we aan verschillende wervingscampagnes, hebben we exclusieve samenwerkingen en selecteren we altijd de perfecte kandidaat.

Benieuwd wat wij kunnen doen voor jouw bedrijf?
Neem direct contact op met ons voor een virtuele kop koffie.

Open WhatsApp!
1
Hulp nodig?
Interessante vacature gezien, of heb je gewoon een vraag? Stuur ons een berichtje.