Facebook Pixel
hout interieurbouw kop

STERK IN
HOUT & INTERIEURBOUW

Vind jouw nieuwe baan in hout & interieurbouw
In het kort
Populaire vacatures
Wat anderen zeggen
Branche in beeld
HOUT

Welke richting kies jij?

Elk van onze branches hebben verschillende vacatures. We vinden het namelijk belangrijk dat we zoveel mogelijk mensen kunnen blij maken met zijn of haar ideale baan. Om je een beter beeld te geven bij de functies in deze branche, hebben we ingezoomd op de meest voorkomende vacatures. Interesse in een vacature of bepaalde richting? Bekijk snel onze openstaande vacatures!

SALARIS

Het salaris in deze branche ligt vaak tussen de € 2.000,- en € 2.600,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek.

WERKTIJDEN

In deze branche wordt er vaak tussen de 37,5 en 40 uur per week gewerkt. In sommige gevallen zal je in ploegendienst werken.

LOCATIE

Dordrecht, Rotterdam, Gouda, Zoetermeer, Gorinchem zijn veel voorkomende werklocaties in deze branche.

Slide 1

Vragen over een vacature of benieuwd naar de mogelijkheden?

Manuel Keesmaat

Manuel Keesmaat

Slide 1

''Rix Buro is een bureau met een klein, jong & enthousiast team. Ik werk graag met hen samen, omdat ik krijg wat ik vraag. Ze luisteren goed naar wat ik zoek en krijg die mensen ook aangeboden. Verder word ik niet lastig gevallen met aanbiedingen van mensen waarvoor zij werk zoeken en waar ik op dat moment niet naar op zoek ben. Kortom een directe, snelle en efficiënte dienstverlening.''

E. Zweerts

Showcase 1
Showcase 1
Showcase 1
Open WhatsApp!
1
Hulp nodig?
Interessante vacature gezien, of heb je gewoon een vraag? Stuur ons een berichtje.