Monteur / Internationaal verhuizer

Ben jij op zoek naar een internationale uitdaging? Ben je technisch onderlegt en vindt je het leuk om te sleutelen aan grote machines/installaties? Dan is dit een functie voor jou!

Als Monteur / Verhuizer bij onze opdrachtgever in Moerdijk ga jij je bezighouden met industrieel verhuizingen door heel Europa. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het op- en afbouwen van (grote) machines en complete productielijnen. De klanten zijn gevestigd door heel Europa en daarbuiten! Zo werk je bijvoorbeeld 3 weken in Duitsland, daarna 2 weken in Nederland om vervolgens af te reizen naar Amerika.

Omdat het op- en afbouwen van dergelijke installaties zeer specialist werk is zoeken wij er ook een. Bij voorkeur heb je al ervaring met industriële verhuizingen of het sleutelen aan (grote) machines.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van de functieomschrijving? Neem dan contact met ons op, dan nemen we de werkzaamheden door en laten we je wat meer zien van het bedrijf!

Het bedrijf is een specialist op het gebied van industriële verhuizingen door heel Europa. Dagelijks zijn hier tientallen specialisten bezig met het op- en afbouwen van machines, productielijnen en opslagtanks.

Wij bieden

Contract: Uitzendcontract met zicht op vast dienstverband
Werkweek: 40 á 60 uur per week
CAO: Beroepsgoederenvervoer
Salaris: €2400 – €2600 bruto per maand (o.b.v. 40 uur)

Wij vragen

  •  Je hebt een technische achtergrond in de machinebouw;
  • Je bent in het bezit van een VCA certificaat;
  • Je vindt het niet erg om een aantal weken van huis te zijn;
  • Je vindt het leuk om te sleutelen en hebt geen bezwaar met overwerken;
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer.

Voor meer informatie over de functie van Monteur / Internationaal verhuizer in Moerdijk kun je contact opnemen met Nico de Vries op de nummers 078-7200900 / 06-46183312 (whatsapp) of mailen naar nico@rixburo.nl .

Laat je gedachten achter

Open WhatsApp!
1
Hulp nodig?
Interessante vacature gezien, of heb je gewoon een vraag? Stuur ons een berichtje.