Allround Monteur Wagenpark

Ha Monteur! Ben jij op zoek naar een nieuwe, vaste werkgever waar jij op korte termijn aan de slag kan als allround monteur wagenpark? Dan is dit wellicht de functie die je zoekt!

Als allround monteur bij deze werkgever houdt jij je dagelijks bezig met het onderhoud van diverse machines. Deze machines worden voornamelijk ingezet in het grondverzet. Je werkt vanuit een moderne werkplaats, hier kunnen bijna alle voorkomende werkzaamheden worden uitgevoerd. Jouw (toekomstige) werkgever beschikt ook over een tweetal volledig ingerichte servicebussen waarmee je diverse reparaties op locatie kunt uitvoeren.

Onze opdrachtgever is een groeiend familiebedrijf gericht op de verhuur van transport, grondverzet, recyclingmachines en veeg-/Zuigtechniek. Het team bestaat uit ongeveer 55 enorm gemotiveerde werknemers, zij zijn hard op zoek naar een gezellige nieuwe collega!

Wij bieden

Contract: Uitzendcontract met zicht op vast dienstverband bij deze werkgever
Uren: 40 á 45 uur per week
CAO: LEO
Salaris: Conform CAO (salaris is altijd bespreekbaar)
 

Wij vragen

  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je kan zelfstandig en veiligheidsbewust werken;
  • Je bent servicegericht en communicatief vaardig;
  • Je beschikt over een goede dosis technisch inzicht.

Voor meer informatie over de functie van Allround Monteur Wagenpark in Alblasserdam kun je contact opnemen met Yannick de Bruin op de nummers 078-7200900 / 06-10441618 (whatsapp) of mailen naar yannick@rixburo.nl

Laat je gedachten achter

Open WhatsApp!
1
Hulp nodig?
Interessante vacature gezien, of heb je gewoon een vraag? Stuur ons een berichtje.