Monteur Interne Transportmiddelen

Als onderhoudsmonteur bij onze vaste opdrachtgever uit Alphen aan de Rijn houdt jij je dagelijks bezig met het inspecteren, keuren en repareren van diverse soorten pompwagens, verreikers, hef- en reachtrucks.

Bij onze opdrachtgever voer je als monteur interne transportmiddelen dagelijks onderhoud, reparaties en keuringen uit aan diverse merken en typen interne transportmiddelen en hulpmaterialen in onze eigen werkplaats. Denk hierbij aan bijvoorbeeld heftrucks, verreikers, ruwterreintrucks etc. Samen met het team van monteurs dragen jullie zorg voor de orde in de werkplaats en het afhandelen van binnenkomende opdrachten.

Dit bedrijf is een begrip in Nederland als het gaat om intern transport. De hoofdvestiging zit in het Friese Berlikum , er is ook een werkplaats in Groningen, maar zij werken door heel Nederland. Dit bedrijf is officiële dealer van Hyundai en Clark, maar werken ook samen met Manitou, Kalmar en Linde.

Wij bieden

  • Contract: Uitzendcontract om te starten, vervolgens in dienst bij onze opdrachtgever;
  • Uren: 40 uur per week;
  • Salaris: €2000 – €2600 bruto per maand.

Wij vragen

  • Je bent technisch vaardig en kan (een beetje) sleutelen;
  • Je hebt een flexibele werkhouding;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B i.v.m. bereikbaarheid industrieterrein;
  • Je hebt eerder gesleuteld aan interne transportmiddelen (pluspunten).

Voor meer informatie over de functie van Monteur Interne Transportmiddelen in Alphen aan den Rijn kun je contact opnemen met Yannick de Bruin op de nummers 078-7200900 / 06-10441618 (whatsapp) of mailen naar yannick@rixburo.nl

Laat je gedachten achter

Open WhatsApp!
1
Hulp nodig?
Interessante vacature gezien, of heb je gewoon een vraag? Stuur ons een berichtje.