Coater / Mechanisch monteur

Ben jij op zoek naar een uitdagende binnendienstfunctie en lijkt het je leuk om samen met vier collega’s mobiele opslagtanks en/of andere equipment te controleren en onderhouden in een moderne werkplaats? Dan is de vacature Coater / Mechanisch monteur iets voor jou!

Als Coater / Mechanisch monteur bij deze werkgever uit de buurt van Dordrecht verzorg je samen met je collega’s de controle en het onderhoud van verhuurde mobiele opslagtanks. Deze worden voor korte of langere periode verhuurd aan bedrijven in de (petro)chemische industrie. Je kunt hierbij denken aan bedrijven zoals Shell of BP. Na de verhuur komen de opslagtanks gereinigd en al de werkplaats in om klaargemaakt te worden voor de volgende verhuurklus.

Als Coater / Mechanisch monteur controleer jij zelfstandig de mobiele opslagtanks door middel van verschillende checklisten. Na de verhuur kunnen er onderdelen beschadigd zijn of kan er roestvorming zijn ontstaan door de vloeistoffen die erin hebben gezeten. Daarbij werk je grotendeels binnenin de opslagtank, dus je moet goed tegen werken in kleine ruimtes kunnen. De herstelwerkzaamheden kunnen bestaan uit het controleren van de coating, het schuren en het opnieuw aanbrengen daarvan. Ook plaats je nieuwe pakkingen en vervang je verschillende filters. Vervolgens loop je eerst zelf alles nog een keer na en ‘klaar-is-Kees’. Afsluitend loopt de Voorman werkplaats alles nog een keer na, want ‘veiligheid boven alles’ is het motto van deze werkgever.

Wij bieden

 • Uitzendcontract voor twee maanden en vervolgens rechtstreeks in dienst bij de werkgever;
 • Een baan voor 40 uur per week bij een groeiende, internationale organisatie;
 • Afwisselende functie in dagdienst (geen ploegen- of weekenddiensten);
 • Startsalaris van € 2.100,- / € 2.450,- bruto per maand (afhankelijk van werkervaring);
 • Reiskostenvergoeding € 0,19 per kilometer en bij direct dienstverband 30 vrije dagen op jaarbasis.
   

 

Wij vragen

 • Je hebt een technische achtergrond door werkervaring, opleiding of hobby’s (sleutelen aan scooters / auto’s of het spuiten / herstellen van plaatwerk of meubels);
 • Je bent in het bezit van het rijbewijs B en woonachtig in de buurt van Dordrecht;
 • Zelfstandig, proactief en nauwkeuring zijn eigenschappen die bij jou passen;
 • Je bent fysiek in goede staat en bent niet bang voor kleine ruimtes of hoogtes.

Voor meer informatie over de functie van Coater / Mechanisch monteur in Dordrecht kun je contact opnemen met Nico de Vries op de nummers 078-7200900 / 06-46183312 (whatsapp) of mailen naar nico@rixburo.nl .  

Laat je gedachten achter

Open WhatsApp!
1
Hulp nodig?
Interessante vacature gezien, of heb je gewoon een vraag? Stuur ons een berichtje.