fbpx
Slide 1
Sterk in mens
& werk

Vind de baan, in de branche die echt bij je past!

Header

Over onze branches

De baan vinden die écht bij je past, begint bij een passende branche. Lees meer over wat de branches Techniek, Transport, Logistiek en Groen en ontdek welke branche past bij jou.

Feature

Logistiek

Ga aan de slag in de Logistiek. Ben jij een held op de heftruck of hou je van veelzijdig en afwisselend werk? Je vindt het allemaal in de logistiek.

Logistiek medewerker

Een logistiek medewerker is verantwoordelijk voor het beheren en coördineren van de inkomende en uitgaande goederenstroom in een organisatie, inclusief opslag, verpakking en distributie.

Magazijnmedewerker

Een magazijnmedewerker is belast met het beheren en organiseren van goederen in een magazijn, inclusief ontvangst, opslag en verzending van producten.

Hef- en reachtruckchauffeur

Een hef- en reachtruckchauffeur bestuurt hef- en reachtrucks om goederen te verplaatsen, laden en lossen in een magazijn of opslagruimte, vaak op grote hoogte of in nauwe gangpaden.

Service monteur

Een service monteur voert reparaties, onderhoud en installaties uit aan machines, apparatuur of systemen om hun goede werking te waarborgen en eventuele problemen op te lossen.

Feature

Techniek

Werken in de Techniek? Van operator tot servicemonteur, in de branche Techniek komen innovatie, technische expertise en probleemoplossend vermogen samen.

Service monteur

Een service monteur is iemand die reparaties en onderhoudswerkzaamheden uitvoert aan machines, apparatuur, of systemen om ervoor te zorgen dat ze correct functioneren en storingen verhelpen.

Productie medewerkwer

Een productiemedewerker is verantwoordelijk voor het uitvoeren van taken in een productieomgeving, zoals het assembleren van producten, het bedienen van machines, en het handhaven van productienormen om een efficiënte productie te waarborgen.

Machineoperator

Een machine operator is verantwoordelijk voor het bedienen en bewaken van machines in een productieomgeving om producten te vervaardigen volgens specificaties en kwaliteitsnormen.

Monteur buitendienst

Een monteur buitendienst is verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparaties, onderhoud en installaties op locatie buiten het bedrijf, vaak bij klanten of op bouwplaatsen.

Feature

Groen

Vind bij ons een nieuwe uitdaging in het groen. Geen ervaring? Geen probleem. Bij ons is er de mogelijkheid om de benodigde cursussen en opleidingen hiervoor te volgen.

Medewerker groenvoorziening

Een medewerker groenvoorziening is verantwoordelijk voor het onderhouden en verzorgen van groene gebieden, zoals parken, tuinen en plantsoenen. Dit omvat taken zoals maaien, snoeien, planten en algemeen groenbeheer.

Meewerkend voorman

Een meewerkend voorman is een leidinggevende die tegelijkertijd deelneemt aan de dagelijkse taken van zijn team. Hij coördineert het werk, stuurt medewerkers aan en voert zelf ook operationele taken uit om de efficiëntie en productiviteit te waarborgen.

Shovelmachinist

Een shovelmachinist is verantwoordelijk voor het bedienen van een shovel, een soort graafmachine met een laadbak aan de voorkant, om materialen te verplaatsen, laden en lossen op bouwplaatsen, in magazijnen of andere locaties.

Tractorchauffeur

Een tractorchauffeur is iemand die een tractor bestuurt voor verschillende taken, zoals landbouwwerkzaamheden, grondbewerking, transport van goederen of onderhoud van groenvoorzieningen.

Feature
previous arrow
next arrow
Open WhatsApp!
1
Hulp nodig?
Interessante vacature gezien, of heb je gewoon een vraag? Stuur ons een berichtje.