fbpx
Slide 1

Wij zijn
RIX Buro
RIX Jobcoaching & Advies
RIX Foundation

Wij helpen mensen en bedrijven bij het optimaal benutten en ontwikkelen van hun talenten. Dit doen we door ons sterk te maken voor mens én werk.

Slide 1

RIX Buro, sociaal betrokken

Bij RIX Buro vinden we betrokkenheid erg belangrijk. Dit waarborgen we op twee manieren, intern en extern.

RIX Foundation

RIX Foundation is een initiatief vanuit RIX Buro om de talenten van mensen in binnen- en buitenland te ondersteunen.

Aandeelhouderschap

Om intern de betrokkenheid te vergoten, worden werknemers met een vast contract medeaandeelhouders.

Slide 2

Maatschappelijk betrokken

Om bij te dragen aan de ontwikkeling van mensen buiten het bereik van RIX Buro is RIX Foundation opgericht. RIX Foundation wil het voor gemotiveerde en getalenteerde jongeren over heel de wereld (financieel) mogelijk maken om een opleiding te volgen of een goede baan te vinden als ze hier zelf de middelen niet voor hebben. RIX Buro BV en RIX Jobcoaching & Advies BV dragen daarom ieder jaar 10% van de netto winst af aan RIX Foundation.

Slide 3

Medewerkers zijn aandeelhouders

Betrokkenheid is een belangrijke kernwaarde bij RIX Buro. Een van de unieke manieren om dit te waarborgen is dat medewerkers medeaandeelhouders zijn van RIX Buro. Ze zijn daardoor letterlijk (mede) eigenaar van het bedrijf waar ze werken. Dit creëert en stimuleert eigenaarschap, ondernemerschap, zeggenschap en betrokkenheid. Bijkomend voordeel is dat iedereen op deze manier profiteert van de groei die RIX Buro ieder jaar doormaakt. Deze jaarlijkse groei is alleen mogelijk met een betrokken en enthousiast team en dat maakt deze cirkel rond.

Wil je meer weten waarom we voor medewerkersparticipatie hebben gekozen en hoe we dit hebben ingericht? Neem dan gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer!

RIX Buro aandeelhouderschap
previous arrow
next arrow
Slide 2

Werken bij RIX Buro

Het benutten en ontwikkelen van talent komt ook intern terug bij RIX Buro. Als bedrijf vinden we het belangrijk om onze werknemers verder te helpen met hun professionele- en persoonlijke ontwikkeling. Bij ons vind je daarom de perfecte mix tussen ervaring en nieuwe & frisse ideeën.

Aansluiten bij ons team? Bekijk onze openstaande vacatures. We helpen jou op weg om intercedent te worden en hebben diverse trainingen om jouw kennis te verbreden. Stuur ons gerust een bericht, want de deur staat altijd open!

RIX Buro werknemers
Slide 1

RIX Jobcoaching & Advies

RIX Jobcoaching & Advies richt zich op de ontwikkeling van mensen en bedrijven. Dit bereiken we door ons in te zetten op jobcoaching, loopbaanadvies & werkgeverschap. Bekijk onze volledige website voor meer informatie.

Slide 1

Jobcoaching

Job coaching

Jobcoaching

Wij zijn jobcoach voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit vooral in het kader van de participatiewet en social return.

Advies

Wij adviseren en begeleiden bedrijven bij het invullen van de participatiewet en social return trajecten om ze zo veel mogelijk te ontzorgen.

Loopbaanadvies

Loopbaan advies

Loopbaanadvies

Wij begeleiden mensen in hun zoektocht naar hun interesses en mogelijkheden. Hiervoor gebruiken we diverse assesments.

Werkgeverschap

werkgever schap

Werkgeverschap

Wij bieden bedrijven en werknemers de mogelijkheid om op basis van uitzenden of detacheren aan de slag te gaan. Daarbij volgen we de ABU CAO.

Slide

RIX Foundation

RIX Foundation wil het voor gemotiveerde en getalenteerde jongeren over de hele wereld (financieel) mogelijk maken om een opleiding te volgen of een goede baan te vinden als ze hier zelf de middelen niet voor hebben. Dit bereiken we door ons in te zetten op jobcoaching, loopbaanadvies & werkgeverschap. Bekijk onze hele pagina voor meer informatie.

previous arrow
next arrow
Slide 1

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Bij RIX Buro proberen we de werkzoekende en de werkgever zoveel mogelijk te ontzorgen. Benieuwd hoe wij dit doen? Kijk snel op onze dienstverleningspagina!

Dienstverlening

RIX Buro is meer dan een uitzendbureau. We bieden verschillende oplossingen aan, zodat we jou zo goed mogelijk kunnen helpen!

Ontwikkeling

(Om)scholing of begeleiding nodig? Bij RIX Buro bieden we Jobcoaching, assessments en opleidingen aan om zo het beste uit jezelf te halen.

Back-office

Vragen over je loonstrook, contract of ziektegeld? Onze back-office reageert snel en regelt het voor je!

Extra's

Extra werkkleding nodig om je werk goed en verantwoord uit te voeren? Dan is dat onze zorg. We zijn VCA gecertificeerd en vinden veiligheid belangrijk.

Open WhatsApp!
1
Hulp nodig?
Interessante vacature gezien, of heb je gewoon een vraag? Stuur ons een berichtje.