fbpx
Slide 1

RIX Foundation

RIX Foundation wil het voor gemotiveerde en getalenteerde jongeren over de hele wereld (financieel) mogelijk maken om een opleiding te volgen of een goede baan te vinden als ze hier zelf de middelen niet voor hebben.Dit bereiken we door ons in te zetten op jobcoaching, loopbaanadvies & werkgeverschap.

Slide 1
Wat doet RIX Foundation?

RIX Buro en RIX Foundation vinden het van grote waarde om mensen in Nederland en in het buitenland te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun talenten. Daarom geeft RIX Foundation financiële ondersteuning aan stichtingen die mensen actief begeleiden en ondersteunen bij het ontwikkelen van hun talenten. Denk daarbij concreet aan huisvesting, studiebeurzen, studiebegeleiding en hulp bij het ontwikkelen van professionele vaardigheden. RIX Buro B.V. draagt ieder jaar 10% van de netto winst af aan RIX Foundation.

Slide 1

Meer weten over ons beleid? Download direct ons beleidsplan.

Slide 1

Samen bouwen aan een mooie toekomst met...

Stichting Compassion

“Wij richten ons niet in de eerste plaats op hulp aan gemeenschappen, maar op individuele kinderen. We helpen kinderen zich gezond te ontwikkelen, tot zelfredzame, volwassenen die op hun beurt hun gemeenschap gaan veranderen.”

Stichting ANDERS

“ANDERS daagt ondernemers uit om een stukje van hun unieke diensten/producten/talenten beschikbaar te stellen aan mensen in de samenleving die dát keihard nodig hebben.''

Seed Netherlands

“De kracht van Seed India is de persoonlijke aanpak en de kleinschaligheid. Seed wil de cirkel van armoede doorbreken door vergaande en duurzame oplossingen in een klein aantal gemeenschappen te realiseren en zich daar langdurig aan verbinden.''

Slide 1

Alle informatie over RIX Foundation vind je hieronder.

Slide 1

Het bestuur van RIX Foundation

Manuel Keesmaat

Manuel Keesmaat

Penningmeester

Rik Mouissie

Rik Mouissie

Voorzitter

Diana Nap

Secretaris

Open WhatsApp!
1
Hulp nodig?
Interessante vacature gezien, of heb je gewoon een vraag? Stuur ons een berichtje.