Junior Servicemonteur

Ben jij elke dag bezig met je eigen ‘game-PC’ en wil je daar meer mee doen dan hobbymatig knutselen? Of ben jij bijna klaar met je (technische) opleiding en op zoek naar een leuke startersfunctie? Dan is de vacature van Junior Servicemonteur bij onze partner écht iets voor jou! 

Onze partner is specialist in het ontwerpen, produceren en onderhouden van digitale informatieschermen. Voorbeelden hiervan zijn LED-schermen, scoreborden en route-/halte-informatiesystemen. Vanuit de vestiging in Alblasserdam zorgt deze servicegerichte organisatie dat elk systeem werkt en wordt onderhouden volgens de geldende kwaliteitsnormen. 

Als Junior Servicemonteur ga jij in eerste instantie mee met verschillende servicemonteurs van onze partner. Zij leren je hoe de systemen werken en waar je op met letten bij storingen en bij het uitvoeren van de onderhoudswerkzaamheden. Na een uitgebreide inwerkperiode ga jij als Junior Servicemonteur zelfstandig naar klanten om het periodiek onderhoud zelf uit te voeren. Ook word je al snel ingezet bij de wat minder moeilijke storingen. De digitale informatiesystemen van onze partner staan overal in Nederland. Je bent dus veel onderweg met de bedrijfswagen en een rijbewijs is dus echt een must voor deze vacature! 

Wij bieden

  • Een startsalaris tussen de € 1.200,- / € 1.800,- bruto per maand;
  • Contract bij Rix Buro voor ongeveer 6/7 maanden en uitzicht op (vast) dienstverband;
  • Een uitdagende en afwisselende functie bij een sterk groeiend internationaal bedrijf;
  • Gezellige (werk)plek in het serviceteam van onze partner.

Wij vragen

  • Basiskennis van elektrotechniek / elektronica;
  • Leergierige instelling en gemotiveerde werkhouding;
  • In het bezit van een rijbewijs B en bij voorkeur BE;
  • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Servicegerichte/dienstverlenende houding (‘klant is koning’).

Voor meer informatie over de functie van Junior Servicemonteur in Alblasserdam kun je contact opnemen met Nico de Vries op de nummers 078-7200900 / 06-46183312 (whatsapp) of mailen naar nico@rixburo.nl .  

Laat je gedachten achter

Open WhatsApp!
1
Hulp nodig?
Interessante vacature gezien, of heb je gewoon een vraag? Stuur ons een berichtje.