Servicemonteur Containers

Elke dag een nieuwe uitdaging en werk je het liefst zelfstandig? Dan is de functie van Servicemonteur containers in Gouda iets voor jou!

Als Servicemonteur containers zorg jij ervoor dat afval in de containers komt in plaats van erbuiten. Zonder jou wordt het een puinhoop! Elke dag verricht jij zelfstandig service- en onderhoudswerkzaamheden aan diverse soorten ondergrondse- en bovengrondse afvalcontainers. Deze krijg je automatisch elke werkdag binnen op jouw eigen tablet.

Vervolgens ga je zelfstandig aan de slag. Je houdt je bezig met storingen in de elektronica. Denk hierbij aan defecten in de paslezers, sloten of accu’s. Elke storing is anders, dus elke werkdag is weer een verrassing. Als Servicemonteur containers ben jij verantwoordelijk voor de storingen in jouw omgeving. Hiervoor krijg je een schone en volledig uitgeruste bus tot jouw beschikking.

Je gaat werken bij een bedrijf uit Gouda wat zich al 20 jaar bezig houdt met afvalverwerking in de Benelux. Ze produceren, installeren en onderhouden een brede range aan onder- en bovengrondse afvalcontainers inclusief bijbehorende elektronische hard- en software. Afgelopen jaren is er fors geïnvesteerd in het ontwikkelen van software en elektronica.

Wij bieden

  • Uitzendcontract voor 9/10 maanden met zicht op direct contract bij de werkgever;
  • Vaste werktijden van maandag tot vrijdag tussen 6:30 en 16:00 (geen storingsdienst!);
  • Een volledige uitgeruste service bus die je mee naar huis mag nemen;
  • Salaris tussen € 2.000 en € 2.700,- bruto per maand (afhankelijk van werkervaring of opleiding).

Wij vragen

  • Je bent woonachtig in de buurt van Gouda;
  • Zelfstandigheid en structuur vind jij tijdens je werk belangrijk;
  • Je bent in het bezit van een B-rijbewijs;
  • Het is handig als je weet wat + en – is.

Voor meer informatie over de functie van Servicemonteur containers in Gouda kun je contact opnemen met Jayson Heus op de nummers 078-7200900 / 06-48798038 (whatsapp) of mailen naar jayson@rixburo.nl .

Laat je gedachten achter

Open WhatsApp!
1
Hulp nodig?
Interessante vacature gezien, of heb je gewoon een vraag? Stuur ons een berichtje.