Chauffeur CE Tankcontainers ADR

Há chauffeur! Ben jij op zoek naar een nieuwe, vaste werkgever en overnacht jij het liefst de hele week in de wagen? Dan is de functie van Nationaal tankcontainerchauffeur (met overnachtingen) echt iets voor jou! 

Je gaat je voornamelijk bezighouden met het vervoeren van chemische producten (latexballetjes, levensmiddelen, etc.) in Nederland en Belgie. Deze producten vervoer je in tankcontainers. Je werkweek begint maandagochtend vroeg en eindigt op vrijdagmiddag-/avond op de standplaats in Moerdijk, de gehele week overnacht je in de wagen. 90% van de ritten vervoer je GEEN ADR goederen, de overige 10% zijn ADR transporten. 

Onze opdrachtgever uit Moerdijk is gespecialiseerd in het vervoeren van vloeibare levensmiddelen en chemische producten (ADR en non-ADR) in tankcontainers. Ook rijden zij regelmatig met walkingfloors afval naar de verbrandingsovens. Het wagenpark bestaat momenteel uit 9 DAF trekkers.

Wij bieden

Contract: Direct in dienst bij onze opdrachtgever 
Uren: 55 á 60 uur per week 
Werktijden: 06:00 – 18:00 / 18:00 – 06:00 
CAO: Beroepsgoederenvervoer 
Salaris: D Schaal

Wij vragen

  • Je bent in het bezit van rijbewijs CE + geldige code 95; 
  • Je bent woonachtig in de regio Rotterdam-Drechsteden-Moerdijk; 
  • Je bent bereid om in een 2-ploegen systeem te werken; 
  • Je bent communicatief vaardig en representatief; 
  • Je bent in het bezit van een ADR certificaat (pluspunten, niet vereist).

Voor meer informatie over de functie van Chauffeur CE Tankcontainers ADR in Moedrijk kun je contact opnemen met Yannick de Bruin op de nummers 078-7200900 / 06-10441618 (whatsapp) of mailen naar yannick@rixburo.nl

Laat je gedachten achter

Open WhatsApp!
1
Hulp nodig?
Interessante vacature gezien, of heb je gewoon een vraag? Stuur ons een berichtje.