Nationaal Tankcontainerchauffeur

Ben je graag onderweg, in het bezit van rijbewijs CE en ben je woonachtig in regio West-Brabant? Dan is de functie nationaal tankcontainerchauffeur de baan die je zoekt! 

Als nationaal tankcontainerchauffeur vervoer je chemicaliën en koelgassen (ADR). Hiervoor is een ADR Basis + Tank certificaat cruciaal, deze is intern (kosteloos) te behalen. Je zal veelal pendelritten rijden tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen en de standplaats in West-Brabant. Maar ook een eendaagse rit naar Frankrijk is een mogelijkheid. 

Onze opdrachtgever is een transportbedrijf in de regio West-Brabant dat gespecialiseerd is in het vervoer van chemicaliën en koelgassen. Ze vervoeren chemicaliën en koelgassen in tankcontainers. Ze beschikken over één van de grootste opslagplaatsen van tankcontainers van Europa.

Wij bieden

Contract: Direct in dienst bij opdrachtgever 
Uren: 45 á 60 uur per week 
Werktijden: 06:00 tot 17:00/18:00 
CAO: Beroepsgoederenvervoer 
Salaris: D-Schaal

Wij vragen

  • Je bent in het bezit van rijbewijs CE + geldige code 95; 
  • Je bent in het bezit van een ADR Basis + Tank certificaat (pré); 
  • Je bent gemotiveerd en wil graag aan de slag als Nationaal chauffeur;

Voor meer informatie over de functie van Nationaal Tankcontainerchauffeur in Moerdijk kun je contact opnemen met Yannick de Bruin op de nummers 078-7200900 / 06-10441618 (whatsapp) of mailen naar yannick@rixburo.nl

Laat je gedachten achter

Open WhatsApp!
1
Hulp nodig?
Interessante vacature gezien, of heb je gewoon een vraag? Stuur ons een berichtje.