Chauffeur CE Tankcontainers

Há chauffeur! Ben jij op zoek naar een nieuwe, vaste werkgever en rijd jij het liefst in en rondom Rotterdam? Dan is de functie in een 2-ploegensysteem bij deze werkgever echt iets voor jou! 

Je gaat werken in een 2-ploegensysteem, samen met jouw collega zorg je ervoor dat de wagen constant in beweging is. Hoofdzakelijk vervoer je tankcontainers met vloeibare levensmiddelen voor klanten in- en rondom Rotterdam, je word aangestuurd vanuit de planning van de klant. Wanneer jouw 12 uur er op zitten overleg je samen met je collega waar jullie dienst wisselen. Vervolgens rijdt je (kosteloos!) met een auto van de zaak naar huis. De werkzaamheden vinden plaats tussen maandagochtend 06:00 en zaterdagochtend 06:00, echter ben je (bijna) altijd vrijdagavond thuis. 

Onze opdrachtgever uit Moerdijk is gespecialiseerd in het vervoeren van vloeibare levensmiddelen en chemische producten (ADR en non-ADR) in tankcontainers. Ook rijden zij regelmatig met walkingfloors afval naar de verbrandingsovens. Het wagenpark bestaat momenteel uit 9 DAF trekkers.

Wij bieden

Contract: Direct in dienst bij onze opdrachtgever 
Uren: 55 á 60 uur per week 
Werktijden: 06:00 – 18:00 / 18:00 – 06:00 
CAO: Beroepsgoederenvervoer 
Salaris: D Schaal

Wij vragen

  • Je bent in het bezit van rijbewijs CE + geldige code 95; 
  • Je bent woonachtig in de regio Rotterdam-Drechsteden-Moerdijk; 
  • Je bent bereid om in een 2-ploegen systeem te werken; 
  • Je bent communicatief vaardig en representatief; 
  • Je bent in het bezit van een ADR certificaat (pluspunten, niet vereist). 

Voor meer informatie over de functie van Chauffeur CE Tankcontainers in Moerdijk kun je contact opnemen met Yannick de Bruin op de nummers 078-7200900 / 06-10441618 (whatsapp) of mailen naar yannick@rixburo.nl

 

Laat je gedachten achter

Open WhatsApp!
1
Hulp nodig?
Interessante vacature gezien, of heb je gewoon een vraag? Stuur ons een berichtje.