Tekenaar / Projectleider

Zoek jij een informele werksfeer en heb je een achtergrond in de bouw? Kun jij bouwkundige tekeningen maken en wil jij je hier verder in ontwikkelen? Neem dan contact met ons op!

Werkgever
Het bedrijf is gevestigd in de gemeente Molenlanden, bestaat uit 100 medewerkers en is specialist in het produceren en plaatsen van houtconstructies in nieuwbouw- en renovatieprojecten door heel Nederland. Denk hierbij o.a. aan pergola’s, bergingen, vlonders en schuttingen.

De functie
Als tekenaar ben je primair verantwoordelijk voor het uittekenen van diverse houten constructies zoals bergingen, vlonders, schuttingen, schuren en gevelbekleding. Deze tekeningen zijn bedoeld voor de klant en worden gemaakt in het 3D tekenpakket Vertex. Verder heb je veelvuldig contact met de klant en werk je nauw samen met de werkvoorbereiding. Deze functie bestaat voor 50% van de tijd uit tekenwerkzaamheden en de andere 50% uit coördineren & plannen van projecten en contact onderhouden met de klant.

Wij bieden

Contract: Rechtstreeks bij onze opdrachtgever, contract voor bepaalde tijd;
Uren: 40 uur per week;
Groei: De mogelijkheid om op (langere) termijn door te groeien naar een functie als projectleider.
 

Wij vragen

  • Een afgeronde bouwkundige of gelijkwaardige HBO opleiding;
  • (Enige) ervaring met het maken van bouwkundige tekeningen is een must;
  • Competenties: klantoriëntatie, nauwkeurigheid en leerbaarheid;
  • Woonachtig in de regio Dordrecht – Gorinchem – Utrecht – Tiel.

Voor meer informatie over de functie van Tekenaar / Projectleider in Noordeloos kun je contact opnemen met Rik Mouissie op de nummers 078-7200900 / 06-47299636 (whatsapp) of mailen naar rik@rixburo.nl .

Laat je gedachten achter

Open WhatsApp!
1
Hulp nodig?
Interessante vacature gezien, of heb je gewoon een vraag? Stuur ons een berichtje.