Warehouse planner

Heb jij ervaring met het plannen van in en uitgaande goederen en werk je graag met FMCG (gekoelde omgeving, 7 graden)? Dan is dit wellicht een uitdagende functie voor jou!

Als Warehouse Planner heb je als doel dat alle producten op tijd en correct geleverd worden bij de klanten. Dit zijn veelal supermarkten, winkels en horeca ketens.
Je werkt nauw samen met de logistiek medewerkers en bent verantwoordelijk voor maken van de warehouse planning. Je zorgt ervoor dat de juiste producten in de juiste hoeveelheid en op het juiste moment op voorraad zijn. Daarnaast zorg je voor tijdige leveringen en gaat verspillingen tegen doordat jij goed overzicht hebt over de beschikbaarheid en voorraadanalyses. Ook ben jij verantwoordelijk voor het monitoren en coördineren van transport en signaleer jij tijdig logistieke knelpunten. Het coördineren van de laad- en/of loswerkzaamheden en indelen van medewerkers en materieel op de verschillende operationele processen is ook onderdeel van het takenpakket.
Als Warehouse Planner speel je een belangrijke rol bij het invoeren van het nieuwe warehouse management systeem (WMS). Dit systeem is sinds kort operationeel en moet ingeburgerd raken bij de dagelijkse werkzaamheden in de warehouse.

Deze logistiek dienstverlener is gespecialiseerd is de opslag en distributie van gekoelde voedingsmiddelen. De producten worden ingekocht door heel Europa (o.a. Duitsland en Frankrijk) en gedistribueerd aan o.a. Nederlandse supermarkten. De doorloopsnelheid van de producten is hoog met strenge eisen vanuit de klanten.

Wij bieden

Contract: Rechtsreeks bij de opdrachtgever
Uren: Fulltime, 40 uur per week (kantoortijden, geen weekendwerk en ploegendienst)
Salaris: Tussen de € 2.800 en € 3.500 bruto per maand afhankelijk van leeftijd en ervaring
Regio: omgeving Zoetermeer
CAO: Beroepsgoederenvervoer
Branche: Logistiek/warehousing

Wij vragen

  • Ervaring als planner in de logistiek (warehouse);
  • Het liefst ervaring met voedingsmiddelen (FMCG);
  • Afgeronde relevantie MBO opleiding (niveau 4);
  • Competenties: plannen & organiseren, doorzettingsvermogen, leidinggeven, samenwerken.

Voor meer informatie over de functie van Warehouse planner in Bleiswijk kun je contact opnemen met Rik Mouissie op de nummers 078-7200900 / 06-47299636 (whatsapp) of mailen naar rik@rixburo.nl

Laat je gedachten achter

Open WhatsApp!
1
Hulp nodig?
Interessante vacature gezien, of heb je gewoon een vraag? Stuur ons een berichtje.