Chauffeur CE Scheepsbevoorrading

Ben jij op zoek naar een nieuwe, vaste werkgever en weet jij de weg blindelings te vinden in de havens van Rotterdam en Antwerpen? Dan is dit wellicht de baan die je zoekt! 

Als trekker-oplegger chauffeur bij onze werkgever ben jij de onmisbare schakel binnen het bedrijf. Dagelijks vertrek je (met een Scania) vanuit de standplaats in Rotterdam naar diverse havens in de Benelux (ARA). Hoofdzakelijk vervoer je scheepsbenodigdheden naar o.a. zeeschepen en industriële eindgebruikers, zo kan jouw lading bijvoorbeeld bestaan uit proviand, gereedschappen of verfproducten (ADR). Bij het lossen van de lading maak je gebruik van een (elektrische) pompwagen en treed je aan boord van het schip om de kapitein te informeren.  

De werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats in de havens van Antwerpen en Rotterdam. Je bent vrijwel de gehele dag in de haven bezig en maakt daarom weinig kilometers, hier moet je rekening mee houden! 

Onze werkgever uit de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het bevoorraden van zeeschepen in Nederland, België en Noord-Duitsland. Er zijn dagelijks meer dan 25 voertuigen onderweg om schepen en industriële eindgebruikers te voorzien van hun product.

Wij bieden

Contract: Uitzendcontract, vervolgens een VAST contract bij onze opdrachtgever 
Uren: 40 á 50 uur per week 
Werktijden: Dagdiensten en optioneel een internationale rit.  
CAO: Beroepsgoederenvervoer 
Salaris: D-schaal (o.b.v. ervaring).

Wij vragen

  • Je bent in het bezit van rijbewijs CE + geldige code 95; 
  • Je bent flexibel in werktijden en werkzaamheden; 
  • Je bent bekend in de havens van Rotterdam en Antwerpen (pré); 
  • Je bent in het bezit van een ADR basis certificaat of bent bereid deze te behalen; 
  • Je bent een echte teamspeler.

Voor meer informatie over de functie van Chauffeur CE Scheepsbevoorrading in Rotterdam kun je contact opnemen met Yannick de Bruin op de nummers 078-7200900 / 06-10441618 (whatsapp) of mailen naar yannick@rixburo.nl

Laat je gedachten achter

Open WhatsApp!
1
Hulp nodig?
Interessante vacature gezien, of heb je gewoon een vraag? Stuur ons een berichtje.